Ringdalskogen AS har gleden av å ønske Itec velkommen til næringsparken. Vi gleder oss over at en moderne og fremtidsrettet bedrift som Itec velger nettopp Ringdalskogen til videre vekst og utvikling.

Fra Itec sine nettsider;

«iTec har de siste årene opplevd jevn vekst, og flytter derfor snart inn i nye kontorlokaler.  «Vi bygger et bygg tilpasset videre vekst – et attraktivt lokale i et attraktivt næringsområde. Ringdalskogen er et riktig sted for oss å være fremover. Det er viktig med gode arbeidsforhold for våre ansatte, både nåværende og fremtidige», sier daglig leder i iTec Ove Haugen.

iTec har hatt en fin utvikling de siste årene, og har gått fra 12 ansatte og en omsetning på ca. 40 mill. i 2016, til 26 ansatte og ca. 115 mill. i 2019. «Vi selger ulike typer produksjonsmaskiner og gassutstyr til industrien i Norge. Særlig er store aktører i olje og offshorenæringen viktige kundegrupper. I tillegg server vi videregående skoler, mekaniske verksteder og kunder innenfor bygg- og anleggsindustrien over hele landet», sier Haugen.

«Nå har vi vokst ut av våre lokaler på Hegdal, og bygger nye moderne lokaler på Ringdalskogen. Det er Larvik som er vår kommune – her ønsker vi å vokse videre», sier han. «Med den utviklingen vi har på infrastrukturen på og rundt Ringdalskogen, er området attraktivt for både bedrifter og ansatte. Når muligheten til å etablere oss på Ringdalskogen dukket opp, ville vi benytte oss av denne».»

iTecs nye bygg på Ringdalskogen skal stå ferdig 1. mars 2020.