Ny stasjon på E18 ved Ringdalskogen

 In Circle K

Åpnet Circle K

Den nye Circle K- stasjonen på Ringdalskogen åpnet i går. Daglig leder Ida Burud tror både service, nytraktet kaffe og ferske baguetter vil lokke trafikantene til en stopp langs E18.

Dette er den tredje Circle K stasjonen som åpner i Vestfold i løpet av kort tid, og daglig leder Ida Burud tror på umiddelbar suksess.

– Vi ligger ypperlig plassert langs E18, og vi vet at Ringdalskogen er et etterlengtet punkt å stoppe for å fylle både drivstoff og føde for kroppen, sier Burud som fikk en travel åpningsdag, akkurat slik hun håpet.

– Vi begynner med 12 ansatte, og flere av dem skal læres opp på rekordtid. Stasjonen skal være døgnåpen og vi skal selvfølgelig levere det beste til de som stopper, sier Burud og skryter både av mat og drikke.

Tre kaffemaskiner

– Tre kaffemaskiner og god mat skal sørge for at kundene blir fornøyde, sier Burud som har lang fartstid i bransjen.

– Jeg har jobbet 11 år i bransjen. Mange år jobbet jeg på Grelland i Holmestrand, mens det siste halve året har jeg vært med på åpningen av en annen Circle K stasjon i Lillesand, sier hun og skryter også av gode plass både til trailere og privatbilster.

– Og naturligvis en romslig stasjon for hurtiglading av elbiler, legger hun til.

Arbeider for 20 millioner

NCCs arbeid med stasjonen har en verdi av 20 millioner kroner, og er en del av en større rammeavtale mellom selskapene.

– Vi fulgte et særdeles stramt skjema for å kunne ferdigstille stasjonen på 14 uker, alt måtte gå på skinner. Vi var litt bekymret da det plutselige snøfallet som kom for noen uker siden, la en demper på det planlagte asfalteringsarbeidet. Heldigvis fikk vi løst utfordringen på en tilfredsstillende måte, uten at fremdriften fikk lide, sier Anders Johansen, prosjektleder i NCC.

– Vi har hatt et godt samarbeid med alle involverte på Ringdalskogen, og vi har hatt en god dialog med naboene i lokalsamfunnet som nå ser frem til å ta i bruk stasjonen i januar. I tillegg har kunden takket for en god jobb nok en gang, sier Johansen.

Skrevet av:
Nils-erik Kvamme (Hentet fra ØP)